Smuk, travl, succesrig

Du er sikkert som de fleste af de kvinder jeg møder i min klinik. Travl, smuk, succesfuld, har en gang i en masse projekter. Dagligdagen er fyldt med e-mails, tjekke facebook, møder, kæresten, rengøring, praktiske gøremål, træning og en masse andet som er vigtigt.

Din dag er fyldt – eller nærmere overpakket med ting som du skal. For at nå det hele skifter du sikkert over til maskulin energi, så du kan holde dit drive højt og styre ret kurs igennem dagen og uge og årerne.

Feminin energi

Som kvinde er det vigtigt, at vi bevarer balancen mellem feminin og maskulin energi. Hælder du for meget til den maskuline side, tærer du på dine kræfter og din energi. Din feminine energi er lidt ligesom blødt afdæmpet lys. Lever du dit liv i det skarpe hvide lys, som kommer fra maskulin energi, får du ikke de pauser og mulighed for at lade op, som det feminine lys giver dig.

Dine behov – andres behov – hvad kommer først?

Du er måske vant til at være der for andre. Sætte dine børns behov over dine egne, sætte veninders, kollegaers, kærestens behov før dine egne behov. Måske føler du dig egoistisk når du ind imellem sætter dig selv først? Måske skammer du dig over, at du har behov?

Måske kan du mærke, hvordan du blive mere og mere stresset og udbrændt? Når vi bliver stressede og udbrændte er det fordi vi overhører vores behov og fordi vi ikke har balance i den feminine og maskuline energi.

Prøv at indføre lidt daglig selvforkælelse. Tænd et lys, læg neglelak på, brug lidt ekstra tid på badeværelset om morgenen for at gøre dig endnu smukkere. Nyd og begynd at dyrke dine feminine sider.

Overvej hvordan den maskuline og feminine energi er vægtet i dit liv? Tænk over om den balance du har skabt mellem din maskuline og feminine energi fremmer det du ønsker i dit liv? Giver dig den balance du har behov for for at skinne allermest? Betyder at du er tro mod dig selv? Hvis du kan mærke at du har behov for at få mere feminin energi ind i dit liv, så kan du langsomt ændre balancen. Første skridt er at blive opmærksom på det du mangler, også begynde at opsøge det.

Mød psykologerne her

Psykologer

Kontakt os gerne hvis du ønsker hjælp. Du kan skrive til os på vores sikre email: terapi@minterapi.dk eller ringe til os på telefonnummer 30911771

De bedste hilsner

Psykolog Siri Wessel Wetlesen

Specialpsykolog i Psykiatri, Stressbehandling, Angst, Depression, ADHD, Autisme og Behandling af Personlighedsforstyrrelser.

Psykologklinik nær København, i hjertet af Hellerup og i Nordsjælland, Hornbæk

Brug for en dygtig psykolog?
Kontakt os!

Erfarne Og Omsorgsfulde Psykologer. Speciale i Stress, Angst, ADHD, Autisme, Høj Begavelse

Adresse

Følg Os

Nyhedsbrev

Du er tilmeldt nyhedsbrevet Hov noget gik galt. Prøv igen.

© 2024 Copyright MinTerapi -Psykologklinik v. Siri Wessel