Nogle gange virker medicinen mod ADHD ikke. Der er ingen garanti for at medicinsk behandling af ADHD/ADD giver den effekt, som du håber på.

Anna oplevede ingen større effekten af medicinen. Hun synes, at hun havde flere bivirkninger end virkning. Hun prøvede alle de forskellige præparater, som psykiateren foreslog. Ved nogle præparater kunne hun ikke mærke nogen forskel. Ved andre oplevede hun bivirkninger, som hun syntes forringede hendes livskvalitet. Anna valgte ikke at fortsætte med medicin. Hun var meget skuffet over, at medicinen ikke kunne hjælpe hende. Hun havde hørt alle de skønne fortællinger om, hvor nemt livet blev, når du startede på medicin mod ADHD. Skuffet sad hun over for mig i psykologklinikken i Hellerup.

Annas historie er ikke usædvanlig.

Brug for en dygtig psykolog?
Kontakt os!

Erfarne Og Omsorgsfulde Psykologer. Speciale i Stress, Angst, ADHD, Autisme, Høj Begavelse

Adresse

Følg Os

Nyhedsbrev

Du er tilmeldt nyhedsbrevet Hov noget gik galt. Prøv igen.

© 2024 Copyright MinTerapi -Psykologklinik v. Siri Wessel

MinTerapi anvender cookies. Cookies indeholder information, som kan bruges til f.eks. statistik, registrering af hvilken browser en bruger benytter, m.v. Den information, vi indsamler via cookies, bliver udelukkende brugt internt i MinTerapi. En cookie på MinTerapi kan ikke indsamle oplysninger på din computer, og den kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Hvis du ikke er interesseret i, at cookies bliver lagret på din computer, skal du ændre indstillinger i din browser.  Læs mere