Stresstest – søg hjælp før det bliver værre

Angst, Lise Liv, Siri Wetlesen, Stress

Stresstest – søg hjælp før det bliver værre

Stress-test. Søg psykolog.

Stresstest

  • Stresstest – hvor mange ting kan du genkende af nedenstående?
  • Har du gennem kortere eller længere tid oplevet at føle dig stresset og kortluntet eller bare hektisk og travlt?
  • Det kan også være, at du har bemærket fysiske symptomer som træthed, hjertebanken, trykken for brystet, dårlig mave.
  • Søvnvanskeligheder – måske ingen søvn?
  • Glemsom og distræt – mere end normalt.
  • Du har tænkt “det går sikkert væk om lidt”.
  • Eller du har været bange for det som sker.
  • Du kan have oplevet en øget lyst til at isolere dig.
  • Eller på den anden side være sammen med nogen hele tiden. 
  • Din familie, kolleger eller venner kan have været bekymret for dig og måske direkte sagt noget ?

Det går nok over af sig selv

Du tænker “det går nok væk snart “. Det gør det også nogen gange, men det kan ofte ikke betale sig at vente på det, for så at lande i samme situation igen inden længe, da undgåelsen eller det at trække sig/overhøre signalerne ikke løser problemet. Du udsætter problematikken og symptomerne øges stille og roligt. Søg psykologhjælp før det bliver værre. Vi har psykologklinik i Hellerup og Hornbæk.

Få konkrete psykologiske redskaber

Få indblik i og viden om dine strategier i stressede situationer. Hvad det er du gør som måske/måske ikke er hensigtsmæssigt, så kan du nemlig forandre det med simple psykologiske redskaber. Måske er du bange for symptomerne eller for hvor længe det skal tage hvis du begynder at  “pille” ved det du fornemmer. Jo længere tid du venter på at få hjælp fra en psykolog, desto mere kronisk kan stressen blive. Det behøver ikke være mange psykologsamtaler du har behov for.

Vi oplever i vores psykologklinik i Hellerup og Hornbæk at jo før du søger hjælp, jo færre samtaler har du behov for. Nogle gange kan ting klares med kun én psykologsamtale. Det afhænger af din tilstand.

Stress er ikke noget der skal overståes, men noget der skal håndteres

Tænker du hele tiden “lige om lidt så bliver det bedre”. Jeg skal bare lige igennem det her, så kommer jeg ud på den anden side. Det kan også være du har gået og tænkt om du skulle tage fat i nogen som kunne hjælpe dig – uanset hvad søg hjælp før det bliver værre.

Kontakt os: terapi@minterapi.dk

I samtalen kan du få en fornemmelse af online terapi og få kigget på dine personlige strategier.
Så skriv og book din samtale med fokus på balancen mellem dine og andres behov.

De bedste hilsner
Psykolog Lise Liv Skovgaard

Autoriseret Psykolog og Vocalcoach

Psykolog ved Psykologklinikken Minterapi i Hellerup og Hornbæk

Post Tags :

Psykolog og stress, Stress, Stresstest, udbrændthed

Search

Modtag gratis vores ADHD - ebog: "Gør din ADHD til din Superpower"

Specialpsykolog Siri Wessel Wetlesen

Det vigtigste for mig er, at du føler dig velkommen og tryg i psykologrummet. Samtidig med at du bliver udfordret og udvikler dig igennem samtalerne!

MinTerapi anvender cookies. Cookies indeholder information, som kan bruges til f.eks. statistik, registrering af hvilken browser en bruger benytter, m.v. Den information, vi indsamler via cookies, bliver udelukkende brugt internt i MinTerapi. En cookie på MinTerapi kan ikke indsamle oplysninger på din computer, og den kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Hvis du ikke er interesseret i, at cookies bliver lagret på din computer, skal du ændre indstillinger i din browser.  Læs mere