Forbedre dit liv, Lise Liv, Livet

Du er vigtig

Du er vigtig

Dine prioriteringer

Oplever du ofte at tænke ”der er ikke rigtig tid til mig”. Der er altid noget der kommer før dig selv. Du skal lige ordne noget på jobbet, med børnene, med vennerne eller bare noget! Du planlægger måske at der skal sættes lidt tid af til dig, men det er den tid, som hver gang bliver aflyst, når noget andet klemmer sig på.

Hvorfor er de andre vigtigere end dig?

Har du spurgt dig selv hvorfor de andre altid kommer først. Er det et valg eller bare noget der sker? Har du prøvet at flytte lidt på det. Ved du at man ikke behøver at forandre sig, det kan handle om små ændringer i adfærd som ændrer de systemer, som skaber meget lidt eller ingen tid til dig selv. Du behøver ikke opleve at du skal forandre dig, dine værdier eller din måde at være sammen med andre på. Det kan handle om at sætte 3 – 5 min af hver dag.

Fokus og konkrete øvelser

Det vigtigste når vil skubbe til dybt indgroede systemer er, at gøre det på en måde så det giver mening for os. Psykologiske redskaber kan give dig andre muligheder. Det er vores erfaring at fokus og konkrete øvelser i 3 – 5 min om dagen kan skabe fokus på dine egne behov. Et fokus på egne behov kan gøre dig skarpere på dine prioriteringer og hvor de kommer fra.  Det kan ligeledes skabe mulighed for at få øje på og tale om de forhindringer, som du kæmper imod.

Har du lyst til at få flere inspirerende artikler meld dig til vores mail-liste og start din vej mod forandring!

Du kan også booke en tid til samtale på 30911771

Eller sende os en E-mail: terapi@minterapi.dk

Eller kontakt mig direkte på tlf 26182140

De bedste hilsner 

Lise Liv Skovgaard

Psykologklinik nær København i hjertet af Hellerup og i Nordsjælland i hjertet af Hornbæk

Psykolog, mentaltræner og vocalcoach

Post Tags :

Du er vigtig, Konkrete øvelser, Prioritering

Search

Modtag gratis vores ADHD - ebog: "Gør din ADHD til din Superpower"

Specialpsykolog Siri Wessel Wetlesen

Det vigtigste for mig er, at du føler dig velkommen og tryg i psykologrummet. Samtidig med at du bliver udfordret og udvikler dig igennem samtalerne!

MinTerapi anvender cookies. Cookies indeholder information, som kan bruges til f.eks. statistik, registrering af hvilken browser en bruger benytter, m.v. Den information, vi indsamler via cookies, bliver udelukkende brugt internt i MinTerapi. En cookie på MinTerapi kan ikke indsamle oplysninger på din computer, og den kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Hvis du ikke er interesseret i, at cookies bliver lagret på din computer, skal du ændre indstillinger i din browser.  Læs mere