Effekten af online terapi?

Corona har påvirket mødet mellem klient og psykolog, da det i en længere periode har været nødvendigt at mødes på andre måder end ansigt til ansigt. Herunder er videokonsultationer og telefonsamtaler blevet flittigt anvendt. Erfaringerne fra denne periode udfordrer nogle af myterne forbundet med terapi, da onlinesamtaler viser sig at være ganske effektive. Så det første du skal vide er at det virker ! Vi har i psykologklinikken i Hellerup og i Hornbæk god erfaring med online terapi. Vi skaber et godt møde mellem dig og din psykolog online.

Online terapi – hvad er erfaringer fra udlandet?

Online terapi med psykologer har de stor erfaring med fra udlandet. De digitale platformes muligheder har været tilgængelige i mange år, før vi her i DK begynder at se i den retning. Studier viser at online terapi med psykolog er effektivt. Oplever du depression og angst kan det være svært at tage sig sammen til at kontakte en psykolog og måske endnu sværere når du også skal ud af døren. Online terapi med psykolog i forhold til depression og angst er lige så effektiv, som hvis du kommer fysisk i psykologklinikken i Hornbæk eller Hellerup.

Faktisk viser forskningen, at effekten – altså hvor godt det er for dig – er større når du vælger online terapi med en psykolog end når du først skal overkomme alle de forhindringer der er for at “tage dig sammen til at gå fysisk til psykolog. Effekten er ikke kun kortvarig. Den holder også efter samtaleforløbet er afsluttet.

Ung – hvem er jeg?

Vigtige overvejelser, når du vælger online terapi

Hvis du vælger online terapi – så afstem forventninger. Undersøgelser viser, at de fleste mennesker bliver overraskede over, hvor gode samtalerne på video eller telefon er.

Et par tips til dig inden og undervejs i dit online psykolog forløb.

Psykologerne i klinikken i Hellerup og Hornbæk er vant til online terapisamtaler og vi ved, hvad vi skal gøre for at hjælpe dig godt på vej.

Du er altid velkommen til at spørge om hjælp fra os.

Online terapi- psykolog

Fordelene ved online terapi hos en psykolog

Har du lyst til at få flere inspirerende artikler meld dig til vores mail-liste og start din vej mod forandring!

Læs om vores psykologer i psykologklinikken her

Online terapi- psykolog

Du kan også booke en tid til samtale på 30911771 eller skrive til vores sikre email: terapi@minterapi.dk

Eller kontakt mig direkte på tlf 26182140

De bedste hilsner
Lise Liv Skovgaard

Psykologklinik nær København i hjertet af Hellerup og i Nordsjælland i hjertet af Hornbæk

Psykolog, mentaltræner og vocalcoach

Brug for en dygtig psykolog?
Kontakt os!

Erfarne Og Omsorgsfulde Psykologer. Speciale i Stress, Angst, ADHD, Autisme, Høj Begavelse

Adresse

Følg Os

Nyhedsbrev

Du er tilmeldt nyhedsbrevet Hov noget gik galt. Prøv igen.

© 2024 Copyright MinTerapi -Psykologklinik v. Siri Wessel

MinTerapi anvender cookies. Cookies indeholder information, som kan bruges til f.eks. statistik, registrering af hvilken browser en bruger benytter, m.v. Den information, vi indsamler via cookies, bliver udelukkende brugt internt i MinTerapi. En cookie på MinTerapi kan ikke indsamle oplysninger på din computer, og den kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Hvis du ikke er interesseret i, at cookies bliver lagret på din computer, skal du ændre indstillinger i din browser.  Læs mere