Online terapi hos psykolog

Online terapi hos en psykolog kan være en god hjælp, når du står i en svær situation, er du stresset, har angst, oplever tristhed eller har ondt i livet. I en travl hverdag får du ikke taget fat i den hjælp, du kunne have brug for?

Så kan det være du skal overveje online terapi med din psykolog. Det kan være online terapi med udgangspunkt i metakognitiv terapi eller kognitiv terapi i forhold til de problemer du bokser med.

Når udoverskueligheden rammer, så får vi ofte ikke hjælp til det som ellers kunne have hjulpet os med håndtering af livet. Online terapi med en psykolog har en god effekt og de fleste bliver overraskede over at relationen stadig kan være nærværende gennem en skærm. Vi har i vores klinikken netop fokus på, hvordan online terapi med en psykolog bliver nærværende for dig.

Det skal være let at få hjælp

Det er svært at passe samtaler ind i hverdagen. Online terapi med en psykolog er en god løsning for dig som oplever at det er uoverskueligt at skulle klemme samtalen ind mellem dagens andre opgaver eller dig som bliver negativt påvirket af køreturen eller andet som vækker ubehag når du skal hjemmefra.

Med psykologsamtaler online kan du få psykologen med hjem i stuen og dermed undersøge om du skal have hjælp til at komme ud eller om det hjælper dig at du simpelthen kan have samtalerne hjemme i trygge omgivelser.

Online terapi på arbejdet eller på gå-turen

Online terapi med en psykolog har altså den fordel at du kan tage psykologen med derhen, hvor du er. Du kan være på arbejde og booke et lokale hvor du kan sidde selv og have ro til samtalen, du kan gå en tur i skoven hvor du er dig selv og have samtalen enten telefonisk- eller som videosamtale i naturen. Det kan være du sidder på dit yndlingested i skoven eller ved vandet eller går tur mens du taler med din psykolog.

Psykologen online

Det behøver ikke at være uoverskueligt eller besværligt at få hjælp !
Har du behov for at få hjælp, så kontakt os.

Har du lyst til at læse inspirerende artikler meld dig til vores mail-liste og start din vej mod forandring!

Du kan også booke en tid til online samtale ved at sende en sms på 26182130 eller vores sikre email: terapi@minterapi.dk

Læs om psykologerne i psykologklinikken her


De bedste hilsner

De bedste hilsner 
Lise Liv Skovgaard

Psykologklinik nær København i hjertet af Hellerup og i Nordsjælland i hjertet af Hornbæk

Psykolog, mentaltræner og vocalcoach