Sorg over at miste en du har kær

“I dag er en svær dag,” sagde Plys.
 Der var en pause.
 “Vil du tale om det?”  spurgte Grisling.
 ”Nej,” sagde Plys lidt efter.  “Nej, det tror jeg ikke.”
 ”Det er okay,” sagde Grisling, og kom hen og satte sig ved siden af ​​sin ven.
 “Hvad laver du?”  spurgte Plys.
 ”Ingenting” sagde Grisling.  ”Men jeg ved, hvordan svære dage er. Jeg har tit heller ikke lyst til at tale om det på mine svære dage.”
 “Men altså” fortsatte Grisling, “Svære dage er så meget lettere, når du ved, at du har nogen, der er der for dig. Og jeg vil altid være her for dig, Plys.”

Og da sad Plys der, og “arbejdede” sin svære dag igennem i sit hoved, mens den rolige, pålidelige grisling sad tavs ved siden af ​​ham, og svingede sine små ben …
Ja så vidste Plys, at hans bedste ven aldrig havde haft mere ret …

Sorg bliver ofte forstået som noget du skal igennem. Sorg går over. Livet skal leves igen. Har du en gang i livet oplevet en stor sorg. Sorgen over at miste en forældre eller en anden du har haft kær, så vil sorgen altid være din følgeven.

Når sorgen rammer skal du give plads til den. Give den et rum. Nogle gange skal du finde en god ven som kan sidde ved siden af dig. Selskab kan ind imellem være nok. Ord bliver overflødige når der er en der sidder ved siden af dig og bærer sorgen ordløs sammen med dig.

Har du lyst til at få flere inspirerende artikler, så tjek vores hjemmeside ud, eller meld dig til vores mail-liste og start din vej mod forandring! Du kan også booke en tid til samtale på 30911771 eller terapi@https://www.https://usercontent.one/wp/www.minterapi.dk/wp-content/uploads/2021/07/1pexels-brenoanp-1136571-scaled-1.jpg.dk/wp-content/uploads/2021/04/pexels-photo-110473-1.jpeg.dk?media=1642860251 og få det fulde udbytte af den forandring du er på vej mod!

De bedste hilsner 

Siri Wessel
 Wetlesen

Psykologklinik nær København i hjertet af Hellerup og i Nordsjælland i hjertet af Hornbæk

Specialpsykolog og specialist i psykoterapi

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *