Hjernens stoffer

Angst, Forbedre dit liv, Kærlighed, MinTerapi, Selvudvikling

Hjernens stoffer

Dopamin, Serotonin, Oxytocin og Endorfiner Lykke, tilfredshed, begejstring, glæde, varme helt inden i. Hvad er det lige der foregår der oppe i vores hjerne, når vi oplever de følelser? Her er en simpel oversigt og indblik i, hvad der aktiverer de forskellige neurotransmittere i din hjerne. Du kan selv – eller kan du? Du kan […]

Dopamin, Serotonin, Oxytocin og Endorfiner

Lykke, tilfredshed, begejstring, glæde, varme helt inden i. Hvad er det lige der foregår der oppe i vores hjerne, når vi oplever de følelser? Her er en simpel oversigt og indblik i, hvad der aktiverer de forskellige neurotransmittere i din hjerne.

Du kan selv – eller kan du?

Du kan selv aktivere de forskellige neurotransmittere i din hjerne. Det er derfor latterterapi virker i forhold til depression. Eller at det føles så skønt at være forelsket – der er både Serotonin, Dopamin, Oxytocin og Endorfiner aktiveret i hjernen. Altså ren lykke-rus!

Nogle gange kan du dog være så ramt af livet – depression, sorg, ulykke, psykisk vold, stress på arbejdet, at du ikke selv kan aktivere de enkelte neurotransmittere i din hjerne. Der kan du have behov for en person der guider dig og hjælper dig på vej.

Tror du, at du har en depression? Læs her om hvad du skal være opmærksom på.

Har du lyst til at få flere inspirerende artikler, hjernens-stoffer, eller meld dig til vores mail-liste og start din vej mod forandring! Du kan også booke en tid til samtale på 30911771

Kontakt os gerne hvis du ønsker hjælp til at finde din passion i livet. Du kan skrive til os på vores sikre email: terapi@minterapi.dk

De bedste hilsner

Psykolog Siri Wessel Wetlesen

Specialpsykolog i Psykiatri, Stressbehandling, Angst, Depression, ADHD, Autisme og Behandling af Personlighedsforstyrrelser.

Psykologklinik nær København, i hjertet af Hellerup og i Nordsjælland, Hornbæk

Post Tags :

Begejstring, Glæde, Hjernens stoffer, Lykkerus, Træn din hjerne

Modtag gratis vores ADHD - ebog: "Gør din ADHD til din Superpower"

Specialpsykolog Siri Wessel Wetlesen

Det vigtigste for mig er, at du føler dig velkommen og tryg i psykologrummet. Samtidig med at du bliver udfordret og udvikler dig igennem samtalerne!

MinTerapi anvender cookies. Cookies indeholder information, som kan bruges til f.eks. statistik, registrering af hvilken browser en bruger benytter, m.v. Den information, vi indsamler via cookies, bliver udelukkende brugt internt i MinTerapi. En cookie på MinTerapi kan ikke indsamle oplysninger på din computer, og den kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Hvis du ikke er interesseret i, at cookies bliver lagret på din computer, skal du ændre indstillinger i din browser.  Læs mere