Psykologisk værktøj til telefonen

Mange af mine klienter efterspørger hjælp til at holde fast i deres gode strategier, når de er derhjemme. Derfor har jeg udviklet denne guide til gode app’s. Så her er lidt hjælp til selvhjælp.’

Engelske apps

Headspace
Engelsk app. Lær at meditere online på kun 10 minutter pr dag. Bliv mere bevidst og nærværende i dit liv.

What’s up?
Engelsk app hvor du kan lærer nogle af de bedste kognitive og ACT metoder, som kan hjælpe dig med at overvinde depression, angst, vrede og stress.

TD Pro
Engelsk app. Kognitiv tankejournal, hvor du kan registrere og udfordre dine tanker og dine tankemønstre.

Life Coach, CBT
Engelsk app. Kognitiv værktøjskasse, der hjælper dig til at udfordre dine tanker og øve afslapningsteknikker.

DBT Diary Card og Skills Coach
Baseret på dialektisk adfærdsterapi kan du her træne en masse gode selvhjælpsteknikker og meget mere.

Danske apps

Hello mind
Dansk app. Usunde vaner og begrænsende tankemønstre holder os ofte tilbage og forhindrer os i at nyde livet fuldt ud. Med denne app kan du komme i gang med at bryde mønstret. Vælg gratis under første billede, for at prøve den. Ellers kan du købe et abonnement til app’en.

Eksamenshjælp
Dansk App udviklet af studenterrådgivningen. Har en masse gode øvelser til at håndtere når du bliver stresset eller mister fokus. Kan anbefales til alle – ikke kun studerende.

Restworks
Videnskabelig udviklet app som hjælp til dig, der har svært ved at falde i søvn. Det er en app der kan hjælpe dig til at få taget den vigtige powernap når du har sovet dårligt om natten. Den bruger lyde der matcher dine hjernebølger, således at du bliver lullet i søvn. Også god hvis naboen er støjende og du derfor har svært ved at falde i søvn.

Åndedrættet og få ro i hverdagen

BellyBio
App’en lærer dig åndedrætsteknikker som er gode hvis du kæmper med angst og stress.

Magic Window – Living Pictures
Videnskaben har bevist at tager du små daglige pauser, er du med til at øge kvaliteten i dit liv og blive gladere. Denne app giver dig små pauser med sine billeder og videoer af naturen.

Yoga with Gotta Yoga – Hatha & Meditation Classes
App hvor du dagligt kan træne yoga og meditation. Yoga er med til at opretholde balancen i din krop – både fysisk og mentalt.

Seven – 7 minutes workout (der er både en gratis og en betalt version)
Når du ikke syntes at du har tid til at træne i din travle hverdag er denne app guld værd. På bare 7 minutter dagligt kan du komme i form og føle at din krop faktisk bliver stærkere. Det er videnskabeligt bevist, at når du føler dig fysisk i form, så klarer du dig også mentalt bedre.

Har du lyst til at få flere inspirerende artikler, så tjek vores hjemmeside ud, eller meld dig til vores mail-liste og start din vej mod forandring! Du kan også booke en tid til samtale på 30911771 eller terapi@https://www.https://usercontent.one/wp/www.minterapi.dk/wp-content/uploads/2021/07/1pexels-brenoanp-1136571-scaled-1.jpg.dk/wp-content/uploads/2021/04/pexels-photo-110473-1.jpeg.dk?media=1642860251 og få det fulde udbytte af den forandring du er på vej mod!

De bedste hilsner 

Siri Wessel
 Wetlesen

Psykologklinik nær København i hjertet af Hellerup og i Nordsjælland i hjertet af Hornbæk

Specialpsykolog og specialist i psykoterapi

https://www.https://www.https://usercontent.one/wp/www.minterapi.dk/wp-content/uploads/2021/07/1pexels-brenoanp-1136571-scaled-1.jpg.dk/wp-content/uploads/2021/04/pexels-photo-110473-1.jpeg.dk?media=1642860251/2021/07/13/psykologiske-redskaber-til-at-forbedre-dit-liv/
https://www.https://www.https://usercontent.one/wp/www.minterapi.dk/wp-content/uploads/2021/07/1pexels-brenoanp-1136571-scaled-1.jpg.dk/wp-content/uploads/2021/04/pexels-photo-110473-1.jpeg.dk?media=1642860251/2021/09/09/online-terapi-psykolog/

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *