Dating – de 10 bedste spørgsmål du kan stille

Dating, Følelser, Kærlighed, MinTerapi, Psykolog, Self-Improvement, Selvudvikling

Dating – de 10 bedste spørgsmål du kan stille

De 10 bedste datingspørgsmål Har du nogensinde tænkt over, hvilke gode spørgsmål du kan stille, når du dater? Det har vi nørdet i og fundet frem til de 10 bedste dating-spørgsmål du kan stille, når du vil vide om den du dater, kan elske dig på den måde som du ønsker at blive elsket. Det […]

De 10 bedste datingspørgsmål

Har du nogensinde tænkt over, hvilke gode spørgsmål du kan stille, når du dater? Det har vi nørdet i og fundet frem til de 10 bedste dating-spørgsmål du kan stille, når du vil vide om den du dater, kan elske dig på den måde som du ønsker at blive elsket. Det er vigtigt, at du føler dig elsket i et kommende parforhold.

  1. Hvornår har du følt dig mest elsket?
  2. Hvad er det værste en person kan gøre mod dig?
  3. Hvad fik dit sidste længere/vigtige parforhold til at gå i stykker?
  4. Hvad skal en anden gøre for, at du føler dig værdifuld? Gerne med eksempler.
  5. Beskriv et par som du beundrer. Hvad gør deres forhold stærkt?
  6. Hvis du skal vælge et dyr, som repræsentere den person du er i et parforhold, hvilket dyr vil du vælge?
  7. Hvad er dit skræk-parforholdsscenarie?
  8. Hvad er dit drømme-parforholdsscenarie?
  9. Hvad gør du for at kommunikere med din partner?
  10. Hvad gør du, når du ikke kan kommunikere med din partner?

Det er en god idé at få og give så konkrete svar som muligt. For du skal også selv kunne svare på de spørgsmål, før du begiver dig ud på datingmarkedet – på den måde vil du i hvert fald være bedst forberedt på hvad du ønsker og hvad du har at tilbyde.

Nogle mennesker har et fokus på, hvad deres partner skal og kan gøre for dem?

Jeg ønsker, at du bliver klogere på, hvad du har behov for i et parforhold. Plus at du får fokus på, hvordan du vil være, opføre dig, føle i et parforhold. Det er dit ansvar, hvordan du har det i parforholdet. Har du det ikke godt og kan det ikke løses, er det vigtigt ikke at leve i håbet om at din partner forandrer sig. Håbet er ikke lyserødt, tværtimod kan håbet fastholde dig i et parforhold, der ikke er sundt for dig.

Kontakt os gerne hvis du ønsker hjælp . Du kan skrive til os på vores sikre email: terapi@minterapi.dk eller ringe til os på telefonnummer 30911771

De bedste hilsner

Psykolog Siri Wessel Wetlesen

Specialpsykolog i Psykiatri, Stressbehandling, Angst, Depression, ADHD, Autisme og Behandling af Personlighedsforstyrrelser.

Psykologklinik nær København, i hjertet af Hellerup og i Nordsjælland, Hornbæk

Post Tags :

psykolog Siri, Siri Wessel Wetlesen

Search

Modtag gratis vores ADHD - ebog: "Gør din ADHD til din Superpower"

Specialpsykolog Siri Wessel Wetlesen

Det vigtigste for mig er, at du føler dig velkommen og tryg i psykologrummet. Samtidig med at du bliver udfordret og udvikler dig igennem samtalerne!

MinTerapi anvender cookies. Cookies indeholder information, som kan bruges til f.eks. statistik, registrering af hvilken browser en bruger benytter, m.v. Den information, vi indsamler via cookies, bliver udelukkende brugt internt i MinTerapi. En cookie på MinTerapi kan ikke indsamle oplysninger på din computer, og den kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Hvis du ikke er interesseret i, at cookies bliver lagret på din computer, skal du ændre indstillinger i din browser.  Læs mere