København Psykolog med ydernummer?

Vi får ofte spørgsmålet “hvorfor er I ikke psykologer med ydernummer?” Vi bliver kontaktet af flere klienter fra København der søger en psykolog.

De har fået en henvisning fra deres egen læge til en ydernummerpsykolog, der leder efter en psykolog i København eller Nordsjælland. De kontakter os, fordi de har fået anbefalet os af tidligere klienter, andre psykologer eller deres egen læge eller psykiater.

Vi har desværre ikke ydernummer.

Ydernummerpsykologer har lige nu en ventetid på mellem 11 til 19 uger, alt efter hvor i landet du søger en psykolog.

Det er altså 3-5 måneders ventetid! Vi har et stort ønske om, at vi kan tilbyde tider inden for 1-2 måneder. Hvis vi valgte at søge ydernummer, vil vi også hurtigt få den samme lange ventetid som ydernummerpsykologer.

Du kan på www.psykologeridanmark.dk finde de psykologer, der har ydernummer – husk at sætte kryds i boksen “tilskud ved lægehenvisning”.

Hurtig til psykolog

Vi ved som erfarne psykologer, hvor vigtigt det er, at du kan starte dit forløb op hurtigt. For nogle klienter har de vente længe før de kontakter en psykolog, da de har håbet på, at problemerne gik væk af sig selv. Andre klienter har prøvet forskellige psykologer, men har ikke fundet en, de syntes var et match eller som forstod deres problematik. Hvis du hver gang skal vente mellem 3-5 måneder, når du skal skifter psykolog, kan dine problemer forværres og behandlingen tager længere tid.

Tillid fremmer din helbredelse

Det er vigtigt, at du finder en psykolog, som du er tryg ved. En psykolog som du føler kan hjælpe dig og forstår din problemstilling. Læs med på bloggen “Sådan finder du en god psykolog”. Ofte vil det være en god idé at få anbefalinger fra dit netværk til en psykolog. Alternativt kan du læse om psykologen inde på hjemmesiden og finde en du syntes lyder god. Der er rigtig mange psykologer at vælge imellem i København og Nordsjælland, så det kan være lidt en jungle at finde rundt i. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, hvis du har forespørgsel til en psykolog der kan noget specielt. Vi henviser gerne til andre dygtige psykologer i København og Nordsjælland, hvis det du ønsker hjælp med ligger uden for vores kompetenceområde.

Når du vælger at gå hos en autoriseret psykolog fremfor en psykoterapeut, får du et tilskud fra Sygesikring Danmark på 300 kr pr samtale, hvis du er medlem af Sygesikring Danmark. Du kan læse nedenunder om forskellen på psykoterapeuter og psykologer.

Har du flere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Vi hører også gerne fra dig, hvis du ønsker at få anbefalet andre psykologer. Da vi er erfarne i feltet, kan vi henvise til andre dygtige psykologer. Desværre henviser vi ikke til psykologer med ydernummer. Det er også for os er lidt en jungle. De dygtige psykologer med ydernummer, som vi kender, har som regel en længere ventetider end gennemsnittet af psykologer med ydernummer.

Har du lyst til at få flere inspirerende artikler, så tjek vores hjemmeside ud, eller meld dig til vores mail-liste og start din vej mod forandring! Du kan også booke en tid til samtale på 30911771 eller terapi@https://www.https://usercontent.one/wp/www.minterapi.dk/wp-content/uploads/2021/07/1pexels-brenoanp-1136571-scaled-1.jpg.dk/wp-content/uploads/2021/04/pexels-photo-110473-1.jpeg.dk?media=1642860251 og få det fulde udbytte af den forandring du er på vej mod!

De bedste hilsner 

Siri Wessel
 Wetlesen

Psykologklinik nær København i hjertet af Hellerup og i Nordsjælland i hjertet af Hornbæk

Specialpsykolog og specialist i psykoterapi

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *